מתוך התוכנית "מיני שף"
המרכיבים
- 1/4 חבילת בצק עלים
- 3 תפוחים ירוקים מקולפים
- 3 כפיות קינמון
- 5 כפות סוכר חום
- חופן צימוקים מושרים במים
- ביצה טרופה
אופן ההכנה
- חותכים את התפוחים לפרוסות דקות ומערבבים עם הסוכר והקינמון והצימוקים.
- מרדדים את הבצק לעלה מלבני דק ומניחים לאורכו את מלית התפוחים. מגלגלים לרולדה ומהדקים את הקצוות.
- מניחים את הרולדה בתבנית שרופדה בנייר אפייה. מברישים את הגלילה בביצה הטרופה ואופים כרבע שעה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד קבלת צבע חום בהיר.