השף שאול בן אדרת יוצא לביקור בבורגס, עיירת נופש תיירותית השוכנת בבולגריה, לחופי הים השחור. עיר החוף הצבעונית מציעה מגוון אפשרויות בילוי - חופי הים, מסעדות דגים שמציעות את מיטב הדגה מהים השחור, מועדוני לילה וברים תוססים וקזינו. בן אדרת מבקר בכפרים שבאזור בורגס, פוגש תושבים מקומיים ולומד להכיר את תעשיית האריגה וגידול הדבורים. בהמש הוא חובר לשף מקומי שמכין מנה בסגנון בולגרי של דג מטוגן על מצע ירקות מבושלים. לאחר מכן הוא אוכל ארוחה במסעדת דגים מקומית, יוצא לבילוי במועדונים ולבסוף מכין מנה של דג בס בהשראה בולגרית.