מתכון של אילנה מדו מטבריה.

 

מרכיבים

  • 1 סלק בינוני
  • 1 כף שמן
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית שטוחה סוכר
  • 2-1 כפות פטרוזיליה קצוצה

 

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הסלק עם הקליפה עד שהוא רך. מקררים, קולפים אותו וחותכים לקוביות.
  2. מערבבים את השמן, מיץ הלימון והתבלינים, יוצקים על קוביות הסלק ומערבבים.
  3. מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים.

 

מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר