|
היי, האם אפשר להשתמש באפונת קופסה במקום יבשה?
|
|
|
|
|
3. אפונה יבשה לא משרים, זה מקשה אותה
שוטפים היטב במים ומבשלים.
|
|
|
אני משתמשת באפונה קפואה: מפשירה, מרסקת במג'ימיקס, שמה בסיר עם מים ומוסיפה את שאר המרכיבים - כל אחד לפי טעמו ורצונו.
|
|
|
אפשר להשתמש באפונה קפואה???
|
|
|
6. מעדיפה אפונה קפואה עדינה
מרק מאפונה יבשה מגיע עם תופעות לוואי כמו צרבת וגזים. בלתי נסבל, יותר גרוע משעועית.
|
|
|
7. השרתי את העדשים 24 שעות גם אחרי
4 שעות על האש לא התרככו
|
|
|
8. *כל* המתכונים האחרים לא משרים את האפונה
ויש כאלו שמסבירים למה אין להשרות אותה בכלל, או אולי רק עד חצי שעה למתעקשים.
* שזה אחלה אם לא רוצים עכשיו לחכות עכשיו כמה שעות להשריה של קטניות.
| |