Xnet  אוכל  מתכונים  מרקים
מרק אפונה עשיר וקל להכנה עם שורש פטרוזיליה, שום ובצל סגול
יעל גרטי
פורסם: 02.01.18, 10:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-8 דיונים
 
1. אפונה
עינת   (02.01.18)
היי, האם אפשר להשתמש באפונת קופסה במקום יבשה?
2. יששש! יעל גרטי!
התגעגעתי   (02.01.18)
3. אפונה יבשה לא משרים, זה מקשה אותה
קרן   (02.01.18)
שוטפים היטב במים ומבשלים.
4. אפונה
חנה ,   גוש דן   (03.01.18)
אני משתמשת באפונה קפואה: מפשירה, מרסקת במג'ימיקס, שמה בסיר עם מים ומוסיפה את שאר המרכיבים - כל אחד לפי טעמו ורצונו.
5. האם
חן   (03.01.18)
אפשר להשתמש באפונה קפואה???
6. מעדיפה אפונה קפואה עדינה
אחת העם   (02.01.18)
מרק מאפונה יבשה מגיע עם תופעות לוואי כמו צרבת וגזים.
בלתי נסבל, יותר גרוע משעועית.
7. השרתי את העדשים 24 שעות גם אחרי
rotem   (26.01.18)
4 שעות על האש לא התרככו
8. *כל* המתכונים האחרים לא משרים את האפונה
סורק המתכונים   (14.12.18)
ויש כאלו שמסבירים למה אין להשרות אותה בכלל, או אולי רק עד חצי שעה למתעקשים.

* שזה אחלה אם לא רוצים עכשיו לחכות עכשיו כמה שעות להשריה של קטניות.