Xnet
אוכל
מתכונים
פסטה
קיצור דרך: פסטה עם טונה ועגבניות שמתבשלת בתוך הרוטב במחבת
ילנה ויינברג
פורסם: 24.09.17, 21:03
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות ב-2 דיונים
1. עדיף להוסיף את הטונה בסוף הבישול
לילי
(25.09.17)
בישול ממושך לא עושה עימה חסד והופך אותה לדייסתית, והרי היא כבר מוכנה לאכילה.
2. לטגן גם פסטה
רמה
(25.09.17)
אני מטגנת את הפסטה עם הבצל לפני הוספת הנוזלים. תנסו.