Xnet  אוכל  מבשלים
עוגות הדבש הכי מיוחדות בעולם: 5 מאפים מסורתיים מברזיל עד איטליה
ענת צרפתי
פורסם: 17.09.17, 11:06
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות ב-2 דיונים
 
1. קורט על חלבי/פרווה
יולי   (17.09.17)
1. עניין הפרווה הוא נורא בעיני. בצק פריך עשוי מחמאה, סוכר, חלמונים וקמח. כל ניסיון להפוך אותו לפרווה נידון לכישלון.
2. במתכון לפאי תפוחים אמריקאי - התפוח הכי מתאים/טעים/ומקובל לאפייה בארה"ב - גולדן דלישס, ולא גרני סמית שהוא עתיר נוזלים. פעם היה גרנד אלכסנדר, היום אין.
3. יש כל כך הרבה קינוחים ללא מרכיב חלבי, למה רוצים לעשות חיקויים - השד יודע.
שנה טובה
2. פאי תפוחים - מומלץ !
(23.09.17)
הכנתי את פאי התפוחים ו - וואו!
קליל וטעים!
ההשרייה של התפוחים מעמיקה את טעמם ובעייני משדרגת את הפאי.
למלית הוספתי מעט אגוזי מלך קצוצים ובכך קיבלתי גם קראנצ'יות.
מפתיע שכל הטוב הזה בעוגה פרווה!
בקיצור, מומלץ בחום!