|
1. מוס שוקולד
אורנה , |
גבעתיים |
|
(12.09.17) |
ברשימת הרכיבים 3 פחיות קרם קוקוס במתכון משתמשים רק בשתיים. מה עם הפחית השלישית
|
|
|
אני רוצה להכין אותם קטנים. כמו סיגרים מרוקאים. יוצאים בערך 6 סיגרם מעלה אחד של פילו. האם אפשר לגלגל יום לפני כן. ואז לאפות ביום ההגשה ואת הסירופ לשפוך לפני ההגשה? תודה
|
|
|
3. קינוח של העשירון העליון
לעם ישראל אין כסף לקרם קוקוס ופירות יער
|
|
|
שלום, מה יכול להיות תחליף לפודינג שוקולד? כי פעם אחת השתמשתי והוא ממש ממש לא טעים !
|
|
|
5. שאלה חשובה בקשר להקצפת המוס
שלום, בקינוח הראשון של המוס בשלב 4 של הכנת המוס כתוב שיש להקציף את קרם הקוקוס הקר עם הפודינג ולאחר שזה מוקצף להוסיף את תערובת השוקולד שהכנו קודם ולהקציף שוב לקרם.... אם נקציף פעמיים המוס לא ישבר??? או שאמורים לתת הקצפה קלה בהתחלה ולאחר מכן להוסיף את השוקולד ולסיים את ההקצפה? או שזה לא מתנהג כמו שמנת ולא יכול להישבר?
|
|
|
האם גם ב-2 פחיות קרם קוקוס שמבשלים בסיר - חשוב להשתמש רק במוצק ולא בנוזל או שניתן להשתמש בכל תכולת הפחית ?
|
|
|
|