Xnet  אוכל  מתכונים  קינוחים
כל קינוח – דבש: מנות אחרונות פרווה לארוחת ערב ראש השנה
אינס שילת ינאי
פורסם: 12.09.17, 10:16
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-7 דיונים
 
1. מוס שוקולד
אורנה ,   גבעתיים   (12.09.17)
ברשימת הרכיבים 3 פחיות קרם קוקוס
במתכון משתמשים רק בשתיים. מה עם הפחית השלישית
2. שאלה בקשר להכנה מראש
מירי   (12.09.17)
אני רוצה להכין אותם קטנים. כמו סיגרים מרוקאים. יוצאים בערך 6 סיגרם מעלה אחד של פילו.
האם אפשר לגלגל יום לפני כן. ואז לאפות ביום ההגשה ואת הסירופ לשפוך לפני ההגשה?
תודה
3. קינוח של העשירון העליון
אני   (12.09.17)
לעם ישראל אין כסף לקרם קוקוס ופירות יער
4. תחליף לפודינג שוקולד
אורטל   (12.09.17)
שלום,
מה יכול להיות תחליף לפודינג שוקולד?
כי פעם אחת השתמשתי והוא ממש ממש לא טעים !
5. שאלה חשובה בקשר להקצפת המוס
אור   (17.09.17)
שלום,
בקינוח הראשון של המוס בשלב 4 של הכנת המוס כתוב שיש להקציף את קרם הקוקוס הקר עם הפודינג ולאחר שזה מוקצף להוסיף את תערובת השוקולד שהכנו קודם ולהקציף שוב לקרם.... אם נקציף פעמיים המוס לא ישבר??? או שאמורים לתת הקצפה קלה בהתחלה ולאחר מכן להוסיף את השוקולד ולסיים את ההקצפה?
או שזה לא מתנהג כמו שמנת ולא יכול להישבר?
6. 2 פחיות קרם קוקוס
סימה   (05.09.18)
האם גם ב-2 פחיות קרם קוקוס שמבשלים בסיר - חשוב להשתמש רק במוצק ולא בנוזל או שניתן להשתמש בכל תכולת הפחית ?
7. תמיסי חב שוקולד
אני   (05.09.18)