Xnet  אוכל  מתכונים  קינוחים
קינוח עם סבלנות: ממתקי שוקולד קרמיים שנשמרים שבועות במקפיא
טליה הדר
פורסם: 05.09.17, 18:39
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-6 דיונים
 
1. את הקרם שמים לפני ההקפאה?
מירב   (05.09.17)
את הקרם שמים לפני הגשה או שאפשר לפני ההקפאה?
2. יש אפשרות לפרווה?
אסתי   (05.09.17)
3. אל תאמינו להם, אוכלים אותם לפני האירוח!!
יוסי ,   אילת   (05.09.17)
"קרמיים שנשארים שבועות במקפיא"? חארטא! אצלנו הם נחטפים קפואים ונעלמים תוך יום אפילו שמחביאים אותם במקומות הכי אפלים שיש במקפיא.

לא להאמין למילה שלהם!!
4. נשמע פצצה!
בשלנית   (18.10.17)
הולכת לנסות. כל דבר שאפשר להקפיא, ממש הצלה! בחגים האחרונים כל הזמן אמרתי ש - "הפריזר זה המקרר החדש". תודה!!!
5. סוג של טראפלס לעצלנים
חנהפ   (19.10.17)
נשמע נהדר
6. אם קינוח נשאר במקפיא שבועות
מינרוה   (19.10.17)
אז או שהוא לא טעים, או שהחביאו אותו מאחוריהגלידה וחשבו שאין יותר