Xnet  אוכל  מתכונים  לחם
חור בסנדביץ' של ההשכלה: בייגלה ירושלמי תוצרת בית להפסקת עשר
אינס שילת ינאי
פורסם: 03.09.17, 23:03
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות ב-2 דיונים
 
1. המתכון שלי
א.ר   (04.09.17)
הינה מתכון ל-10 לחמניות1. קילו קמח לחם/לבן2. 2 כפות שמרים יבשים,3. ביצה4. 1/2 כף סוכר5. 1/3 כוס שמן זית6. 2.5 כוסות מים7. כף מלח8. ביצה להברשה אם רוצים.לשים הכל יחד (את המלח מוסיפים כמה דקות אחרי התחלת הלישה) כ-10 דקות. מתפיחים. יוצרים לחמניות, מתפיחים פעם שניה 20 -15 דקות, מברישים. תנור 1/2 שעה ב-180 מעלות
2. אוקי, למי יש שעה וחצי בבוקר?
מרימה גבה   (04.09.17)
ארבעים דקות התפחה, עשרים דקות אפיה. עוד חצי שעה ללישה, יצירת בייגלך וכו'.

אם היו לי שעה וחצי נוספות בבוקר, הייתי ישנה עוד שעה וחצי.