Xnet  דיאטה  מאגר המתכונים: דיאטטי ובריא  מאפים
מחפשים חלופה לגלוטן? מתכון מהיר ללחם פשתן שמכינים בקלות בבית
ליאורה חוברה
פורסם: 21.08.17, 21:05
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות ב-5 דיונים
 
1. אין תועלת בריאותית בזרעי פשתן שלמים
פנחס   (22.08.17)
מה בריא בזרעי פשתן שלמים? כמו שהם נכנסים לגוף ככה הם יוצאים. לא נעכלים ולא נספגים. זאת, להבדיל מזרעי פשתן טחונים.
2. החימום הורס כל ערך תזונתי בפשתן
דוקטור שקשוקה   (22.08.17)
3. זרעי פשתן
דלית   (22.08.17)
עד כמה שידוע לי זרעי פשתן מאבדים את האיכויות שלהם בזמן אפייה/חימום..
אגב, אין כאן סרטון.
4. זרעי פשתן טחונים
reuma ,   דרום   (23.08.17)
2/3 כוס זרעי פשתן טחונים במדידה לפני הטחינה או אחרי?
5. שאלה בלי ציניות: כמה פחמימות נחשב ל ״דל פחמימות״?
חיים   (03.11.19)
זרעי פשתן מכילים כ 30 גרם פחמימות ל 100 גרם. זרעי צ׳יה אפילו יותר מזה.
כף סילאן זו עוד תוספת נכבדת של פחמימות.
אם אני סופר נכון אז במתכון הזה יש בסופו של דבר 20 - 30 גרם פחמימות ל 100 גרם וזה נשמע לי לא דל פחמימות בכלל.
הייתי שמח לקבל הסבר על זה