Xnet  לאשה  שף  עוגת השבוע
טירמיסו קלאסי: התשובה המרעננת לקיץ
אלומה בליליוס
פורסם: 10.08.17, 09:53
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-11 דיונים
 
1. לא מגעיל אתכם לאכול ביצה לא מבושלת?
בשביל מה ביצה?   (13.08.17)
2. האם יש גרסה ללא ביצים לא מבושלות?
חולה טירמיסו   (13.08.17)
3. בלי ביצים
(13.08.17)
אפשר בהחלט לוותר על הביצים
4. אלכוהול+חימום
אנה   (13.08.17)
למעשה במקור מכינים זביונה כלומר את החלמונים + סוכר מחממים מעל אדים בבאן מארי
ומקציפים ולאט לאט מוסיפים את היין עד שנוצר קרם סמיך וארומטי... אף חיידק שמכבד את עצמו לא ישרוד את התהליך
5. הביצים מיותרות לגמרי
איטלקיה   (13.08.17)
6. שלב 7...
אבי   (14.08.17)
מזמינים תור לאיכילוב כי קיבלנו סלמונלה
7. אני מכינה ככה
ש.ג.   (14.08.17)
מקציפים שמנת מתוקה פלוס אינסטנט פודינג וכוס חלב לפי ההוראות, ומוסיפים לזה גבינה 9% 250 גר'. יוצא פיגוז
8. לא כדאי כלל לאכול ביצה לא מבושלת!
פנינה   (15.08.17)
לא משנה אם זה ביצי חופש או כל ביצה אחרת זה לא רצוי.
9. טיפ חשוב בשלב 5
מיקי   (15.08.17)
אפילו שכתבתם 'בזריזות' לדעתי צריך להדגיש את זה יותר כי כשטובלים את הבישקוטי זה צריך להיות מיידי. כאילו הכנסנו אצבע למים רותחים בטעות - מכניסים ומוציאים מיד. זה כדי שהבישקוטי יקבל את הטעם של בלילת הקפה אבל שלא יתרכך ויהפוך לסמרטוט.
10. כל המוסיף גורע. אין צורך בביצים.
רוזי   (16.08.17)
מי אוכל ביצים לא מבושלות??????
11. שכחו לציין שאסור לאכול ביצים לא מבושלות בגלל הסלמונלה
חיה   (06.06.19)
חג שמח