|
1. לא מגעיל אתכם לאכול ביצה לא מבושלת?
בשביל מה ביצה? |
|
|
(13.08.17) |
|
|
|
2. האם יש גרסה ללא ביצים לא מבושלות?
|
|
|
אפשר בהחלט לוותר על הביצים
|
|
|
למעשה במקור מכינים זביונה כלומר את החלמונים + סוכר מחממים מעל אדים בבאן מארי ומקציפים ולאט לאט מוסיפים את היין עד שנוצר קרם סמיך וארומטי... אף חיידק שמכבד את עצמו לא ישרוד את התהליך
|
|
|
|
|
מזמינים תור לאיכילוב כי קיבלנו סלמונלה
|
|
|
מקציפים שמנת מתוקה פלוס אינסטנט פודינג וכוס חלב לפי ההוראות, ומוסיפים לזה גבינה 9% 250 גר'. יוצא פיגוז
|
|
|
8. לא כדאי כלל לאכול ביצה לא מבושלת!
לא משנה אם זה ביצי חופש או כל ביצה אחרת זה לא רצוי.
|
|
|
אפילו שכתבתם 'בזריזות' לדעתי צריך להדגיש את זה יותר כי כשטובלים את הבישקוטי זה צריך להיות מיידי. כאילו הכנסנו אצבע למים רותחים בטעות - מכניסים ומוציאים מיד. זה כדי שהבישקוטי יקבל את הטעם של בלילת הקפה אבל שלא יתרכך ויהפוך לסמרטוט.
|
|
|
10. כל המוסיף גורע. אין צורך בביצים.
מי אוכל ביצים לא מבושלות??????
|
|
|
11. שכחו לציין שאסור לאכול ביצים לא מבושלות בגלל הסלמונלה
חג שמח
| |