Xnet  אוכל  מתכונים  פסטה
רוטב בולונז לילדים במעט עבודה ובלי הרבה מרכיבים
טל סורסקי
פורסם: 18.07.17, 10:30
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות ב-6 דיונים
 
1. לא לשכוח בסוף פרמיזן למעלה
(18.07.17)
2. בשר לא קפוא ועגבניות מקופסת שימורים??
בולונז אמיתי   (18.07.17)
אם כבר תכתת רגלים לשוק או באותו סופרמרקט בו יש את הקצב שלך ותקנה קילו עגבניות טריות... כן זה יאריך את זמן הבישול במעט אך הטעם אין מה להשוות, אפילו אם העגבניות בקופסא הגיעו מאיטליה.
3. פסטה בולונז
דדי   (18.07.17)
איטלקי היה חוטף שבץ מהתמונה של ספגטי עם רוטב בשר. אין דבר כזה! יש פסטה בולונז. הצינורות הקצרים שיש בהם מקום לרוטב והבשר להתפס.
בספגטי כל הרוטב יישאר בצלחת
4. בולונז טיפים מניסיון וחיים באיטליה
מני   (19.07.17)
רוטב בולונז טוב צריך להתבשל כמה שעות לשמור שלא ישרף וכל פעם לבחוש. אפשר לאחר כל ההכנה הבסיסית להעביר לכלי פיירקס גדול ולבשל במיקרו, זה חוסך זמן וגם בחישה מתמדת. אפשר במקום רוטב העגבניות הרגיל להשתמש ברוטב מוכן עם כל התבלינים כבר בפנים מיוחד לרוטב בולונז של ברילה. מניסיון הילדים מאד אוהבים את זה ובמקום ספגטי אפשר להשתמש בפנה ריגטה זה פחות מלכלך והילדים מסתדרים עם זה טוב יותר. לגדולים יותר אפשר גם לקראת סוף הבישול להוסיף אפונה ירוקה . בתאבון לכולם.
5. לטגן פנצ'טה או בייקון
(18.07.17)
לפני שמכינים את הבשר, זה נותן שדרוג רציני לטעם.
6. פסטה
Hdbdb   (18.07.17)
רק בלי רסק עגבניות ..ואל תעשו מרק פסטה. להשתמש בעגבניות טריות . וכמובן לערבב בשר בקר עם בקר נמוך . וכמובן פרמז׳ן