|
1. לא לשכוח בסוף פרמיזן למעלה
|
|
|
2. בשר לא קפוא ועגבניות מקופסת שימורים??
אם כבר תכתת רגלים לשוק או באותו סופרמרקט בו יש את הקצב שלך ותקנה קילו עגבניות טריות... כן זה יאריך את זמן הבישול במעט אך הטעם אין מה להשוות, אפילו אם העגבניות בקופסא הגיעו מאיטליה.
|
|
|
איטלקי היה חוטף שבץ מהתמונה של ספגטי עם רוטב בשר. אין דבר כזה! יש פסטה בולונז. הצינורות הקצרים שיש בהם מקום לרוטב והבשר להתפס. בספגטי כל הרוטב יישאר בצלחת
|
|
|
4. בולונז טיפים מניסיון וחיים באיטליה
רוטב בולונז טוב צריך להתבשל כמה שעות לשמור שלא ישרף וכל פעם לבחוש. אפשר לאחר כל ההכנה הבסיסית להעביר לכלי פיירקס גדול ולבשל במיקרו, זה חוסך זמן וגם בחישה מתמדת. אפשר במקום רוטב העגבניות הרגיל להשתמש ברוטב מוכן עם כל התבלינים כבר בפנים מיוחד לרוטב בולונז של ברילה. מניסיון הילדים מאד אוהבים את זה ובמקום ספגטי אפשר להשתמש בפנה ריגטה זה פחות מלכלך והילדים מסתדרים עם זה טוב יותר. לגדולים יותר אפשר גם לקראת סוף הבישול להוסיף אפונה ירוקה . בתאבון לכולם.
|
|
|
לפני שמכינים את הבשר, זה נותן שדרוג רציני לטעם.
|
|
|
רק בלי רסק עגבניות ..ואל תעשו מרק פסטה. להשתמש בעגבניות טריות . וכמובן לערבב בשר בקר עם בקר נמוך . וכמובן פרמז׳ן
| |