Xnet
אוכל
מתכונים
סלטים
סלט סלרי פריך בתוספת חמוציות, שקדים ומשמשים
בת-חן דיאמנט
פורסם: 08.07.17, 21:43
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות ב-2 דיונים
1. צעד ראשון חשוב ביותר
בעלת נסיון
(09.07.17)
חשוב להוציא קודם כל את כל החוטים העוברים לאורך גבעולי הסלרי. אפילו חוט אחד שנשאר מקלקל את כל ההנאה מהסלט הנפלא
2. תמונה שונה מהמתכון
אלעד
(11.07.17)
בתמונה יש הרבה עלים וירוקים - במתכון לא מצוין אפילו אחד ...