|
|
|
2. חסר לי ביצה "לקשור" את הקציצות,אפשר הסבר?
לא מתפרקות??? , |
תודה עבור המתכון |
|
(30.06.17) |
|
|
|
|
|
מה מגבש אותן שלא יתפוררו?
|
|
|
5. אפשר לאפות במקום לטגן?
|
|
|
בזמן הטיגון הקציצות התפרקו ואת השאר עשיתי בתנור ויצאו יבשות קשות וחסרות טעם. לא מומלץ בכלל, אכזבה גדולה
|
|
|
לכל מי שהקציצות מתפרקות לו: תחליף טבעוני מצויין לביצה: כף צ'יה + 3 כפות מים. בנוסף, אני מוסיפה לכמות כנ"ל גם 2 כפות קמח חומוס + 2 כפות קמח עדשים
|
|
|
איזו אכזבה!! הכנתי פעמיים במדוייק ובשתי הפעמים הקציצות התפרקו . שונות מאד מהתמונה. חבל שהתופעה הזו שלא מפרטים את כל הרכיבים עדיין קיימת ומשלה את הציבור. לא יתכן שלא שמת קמח כלשהו כי לפי התמונה הקציצה מאד מאוגדת.
|
|
|
9. למה לא מאפשרים לפינטרסט?
למה לא ניתן לנעוץ תוכן של x net בפינטרסט? מרגיז!
|
|
|
10. מאכזב... חבל שלא קראתי לפני את התגובות
הקציצות מתפרקות ולא מתאחדות
|
|
|
11. לי יצא מעולה, עדיתי כבר פעמיים
חשוב להשקיע בלטחון ממש טוב ולהוסיף מים כשטוחנים.
|
|
|
בתור טבעונית שניסתה כבר עשרות מתכונים של קציצות חשבתי שמצאתי את המתכון הקליל והמנצח אבל כרגיל שוב, אחרי השקעה רבה, אכזבה! הן מתפרקות!!
|
|
|
הקציצות התפרקו בטיגון, ממש מבעס...
|
|
|
חבל שלא הסתכלתי על התגובות. מתכון מאוד לא מדוייק קודם כל ממש לא יוצאות 10 קציצות אלה פי-2 מזה (ועשיתי אותן גדולות!) כוס וחצי של עדשים הופכת ל-3 כוסות של עדשים מבושלות, זה המון! דבר שני - לא ניתן לטגן את זה, מתפרק.
| |