|
|
|
2. אני אופה אותן. יותר בריא! וגם אין שום
צורך בתוספת מלח. הטונה המשומרת מכילה המון מלח (נתרן מזיק). ואני מוסיפה לתערובת גם מעט חרדל וקטשופ. יוצא מדהים.
|
|
|
|
|
4. אם זה טעים זה שיחוק
אבא במטבח , |
בין הפריזר למיקרו |
|
(19.06.17) |
|
|
|
יש כל כך הרבה שמן בשימורי טונה (טונה בשמן) שעדיף לאפות בתנור. שנית, הייתי מוסיפה שיבולת שועל כדי להגיע לתחושת שובע.
|
|
|
|
|
|
|
לא צריך לחבר הכל עם ביצה? תודה על תשובה כל שהיא! נכון שבהמבורגר רגיל לא משתמשים בביצה כי ההמבורגר עשוי מבשר בקר טרי שיש בו מספיק חלבונים שנקשרים אחד לשני כשמעסים את הבשר הטחון אבל כאן זה דג מבושל כבר שהחלבונים שלו בעצם ניקרשו מהבישול וצריך לחבר את הדג כדי לשלא יתפורר... לכן השאלה.
|
|
|
|
|
האם אפשר להחליף את הטונה בבשר טחון?
| |