Xnet  אוכל  מתכונים  דגים
בלחמנייה או בצלחת: המבורגר טונה בקלי קלות
עמית דונסקוי
פורסם: 19.06.17, 10:09
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-10 דיונים
 
1. אחלה - ננסה
אדי   (19.06.17)
2. אני אופה אותן. יותר בריא! וגם אין שום
דניאלה   (19.06.17)
צורך בתוספת מלח. הטונה המשומרת מכילה המון מלח (נתרן מזיק).
ואני מוסיפה לתערובת גם מעט חרדל וקטשופ. יוצא מדהים.
3. יצא מעולה, תודה !
נורית   (19.06.17)
4. אם זה טעים זה שיחוק
אבא במטבח ,   בין הפריזר למיקרו   (19.06.17)
5. נחמד אבל..
נ'   (19.06.17)
יש כל כך הרבה שמן בשימורי טונה (טונה בשמן) שעדיף לאפות בתנור. שנית, הייתי מוסיפה שיבולת שועל כדי להגיע לתחושת שובע.
6. יש אפשרות לאפות?
דניאלה   (19.06.17)
7. סביר בלבד
אופה   (20.06.17)
8. שאלה לעמית דונסקוי:
שרה   (20.06.17)
לא צריך לחבר הכל עם ביצה?
תודה על תשובה כל שהיא! נכון שבהמבורגר רגיל לא משתמשים בביצה כי ההמבורגר עשוי מבשר בקר טרי שיש בו מספיק חלבונים שנקשרים אחד לשני כשמעסים את הבשר הטחון אבל כאן זה דג מבושל כבר שהחלבונים שלו בעצם ניקרשו מהבישול וצריך לחבר את הדג כדי לשלא יתפורר... לכן השאלה.
9. מתפרק
אבי   (20.06.17)
10. שאלה
אחת שיודעת   (28.06.17)
האם אפשר להחליף את הטונה בבשר טחון?