Xnet  אוכל  מתכונים  בשר
סינייה על מצע של בורגול, עדשים שחורות וגרגירי חומוס
דפנה אוסטר מיכאל
פורסם: 12.06.17, 22:11
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות בדיון אחד
 
1. לדפנה אוסטר מיכאל
שרה אנגל.   (15.06.17)
לא יודעת איך יוצאות עדשים אחרי סך הכל 6 דקות בישול? אבל דבר אחד בטוח! הן לא רכות. ועדשים לא מבושלות אי אפשר לאכול הן רעילות. בורגול זה דבר אחד. אפשר גם להשרות בןרגול במים רותחים לשעה ואחר כך לאכול אותו כי הוא יהיה מבושל כי זו חיטה שבורה ואין בה שום רעלים. הבורגול סופח מים ומתרכך תוך כדי כך. אבל עדשים לא סופחות מים כמו הבורגול ואי אפשר לאכול אותן לא מבושלות כי הם שייכות למדור הקיטניות ויש להן צורת בישול אחרת ועדשים לא מבושלות הן רעילות. יש לבשל אותן במים בלי מלח עד שהן רכות אבל קודם יש להשרות במים ללילה. כמו שעושים לחומוס.
בברכה
שרה אנגל.