Xnet  אוכל  מבשלים
הפשטידות הכי מיוחדות: חמישה מאפים לשבועות שאין לאף אחד אחר
ענת צרפתי
פורסם: 23.05.17, 23:50
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-6 דיונים
 
1. תחליפים לסויה ושמנת צמחית
חנה ,   גוש דן   (25.05.17)
לגבי פשטידת "קיש פטריות וערמונים" האם יש אפשרות אחרת ל-סויה ושמנת צמחית, ושעדיין הפשטידה תהיה פרווה.
2. קיש התרד - כרשה נפלא! תודה על המתכון
סמדר   (30.05.17)
3. גבינה בולגרית
(05.07.17)
what can i use instead of גבינה בולגרית?
4. תחליף פרווה לחמאה
מלי   (21.10.18)
בקיש פטריות וערמונים יש תחליף פרווה לחמאה שהוא לא מרגרינה?
5. תמיד אפשר לסמוך על אקסנט שיחזירו אותנו לאיייטיז
אופה   (26.05.19)
אפילו בתמונות.... מביך
6. פשטידת הברוקולי נהדרת ויש לי טיפ
שלומי   (31.05.19)
במקום לקצץ את הברוקולי השתמשתי בשקית של פתיתי ברוקולי של סנפרוסט, סחטתי אותם היטב במגבת נייר עבה, השארתי בצד 2 כפות פתיתים לקישוט מעל הפשטידה, ויצא מעולה!