Xnet  אוכל  מתכונים  מאפים מלוחים
פשטידת ברוקולי וגבינות עם מנגולד ובצל סגול
מירי צדוק
פורסם: 14.05.17, 22:20
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-5 דיונים
 
1. ברוקולי 20 דקות?
אמא   (15.05.17)
ברוקולי מבושל 5-6 דקות הוא כבר רך לאכילה.
אחרי 20 דקות זה לא ברוקולי, זה סמרטוט.
2. ברוקולי
שירי   (15.05.17)
היי, אני לא אוהבת ברוקולי, במה אפשר להחליף אותו? תודה
3. ברוקולי קפוא
מירב   (15.05.17)
נראה ממש טעים ובטוח אכין לשבועות.
אם אני רוצה להשתמש בברוקולי קפוא כמה צריך? האם להפשיר? לבשל לפני?
תודה רבה!
4. לא זורקים את הגבעולים של התרד.
בני   (21.05.17)
אפשר להכין מהם מטעמים.
5. את הפרזמן שכחתי להוסיף
אוסנת ,   פ"ת   (27.02.19)
שכחתי להוסיף את הפרמזן , האם זה לא נורא ?