אלא שאני מערבבת את כל החומרים יחד ולא זקוקה לכל כך הרבה ביצים, פשוט מפרידה את 4 הביצים ומקציפה חלבונים לחוד עם סוכר מכמות הסוכר לגבינה, ומצרפת את חומרי קרם הלימון לעוגת הגבינה ולא צריך עוד 4 חלמונים כי כבר יש ולא יוצא חמוץ מתוק אלא חמצמץ לכל העוגה וגם לא צריך כל כך הרבה סוכר רק 3/4 כוס לכל העוגה. ואת השמנת המתוקה מקציפה רק ב2 כפיות סוכר ולא בכף - זה לא אותה כמות - ומוסיפה אותה לקרם הגבינה כך שכל העוגה יוצאת קלילה ואורירית ולא חלק אחד יבש וקשה וחלק שני אורירי.
|