Xnet  לאשה  שף  עוגת השבוע
עדינה וחגיגית: עוגת ריקוטה וקרם לימון
נעמה רן
פורסם: 11.05.17, 08:36
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות ב-4 דיונים
 
1. מתכון עוגת קרם ריקוטה
יפה ,   IL   (11.05.17)
למה לא רואים את כל המתכון. מה עושים עם קרם הלימון?. תודה
2. Send one over to my house
moshe   (12.05.17)
3. יש לי עוגה דומה
אני   (13.05.17)
אלא שאני מערבבת את כל החומרים יחד ולא זקוקה לכל כך הרבה ביצים, פשוט מפרידה את 4 הביצים ומקציפה חלבונים לחוד עם סוכר מכמות הסוכר לגבינה, ומצרפת את חומרי קרם הלימון לעוגת הגבינה ולא צריך עוד 4 חלמונים כי כבר יש ולא יוצא חמוץ מתוק אלא חמצמץ לכל העוגה וגם לא צריך כל כך הרבה סוכר רק 3/4 כוס לכל העוגה. ואת השמנת המתוקה מקציפה רק ב2 כפיות סוכר ולא בכף - זה לא אותה כמות - ומוסיפה אותה לקרם הגבינה כך שכל העוגה יוצאת קלילה ואורירית ולא חלק אחד יבש וקשה וחלק שני אורירי.
4. מה לעשות עם קרם הלימון שנותר?
דנה   (27.08.17)
עוגה מצויינת אם כי מעט מתוקה