Xnet  לאשה  שף  עוגת השבוע
מינימום עבודה, מקסימום רושם: עוגת גלידה קפה ושוקולד
נעמה רן
פורסם: 20.04.17, 12:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 9 תגובות ב-7 דיונים
 
1. המתכון נשמע מצוין אך ההוראות קטועות
יעל ,   IL   (20.04.17)
זה רק אצלי?
2. חלב ממותק
Oc   (21.04.17)
במה אפשר להחליף חלק מהחלב הממותק- רמת המתיקות גבוהה מידי
תודה
3. base too dense
t   (21.04.17)
I made this cake and it's yummy.
However the base is way too dense and impossible to cut.
Next time I will leave out the condensed milk in the base.
Any other suggestions?
4. מתכון
לאה ,   IL   (24.04.17)
ההנחיות מסתיימות באמצע. מה הרעון?
5. העוגה
חני ,   IL   (26.04.17)
המתכון לא עד הסוף
6. למה הקצפת לא מתייצבת???
קרן   (01.05.17)
למה הקצפת לא מתייצבת???? עוד מישהו נתקל בזה?הכמויות היו בדיוק כמו במתכון אבל לא הגיע למצב של קצפת יציבה......הצילו....
7. מתכון לא תקין. קפה רותח בקצפת?
אורית   (08.06.19)
המתכון לא תקין. לא מצויין במתכון שאת האספרסו / קפה שחור צריך לקרר לפני ההוספה לקצפת שמתהווה. הקצפת נשברה לי ברגע שהכנסתי את האספרסו הרותח.
חבל שלא עושים הגהה להמתכון לפני שמפרסמים. כך אולי לא היתי זורקת מצרכים לפח ונשארת בלי עוגה לחג.