Xnet  אוכל  מתכונים  ביצים וארוחות בוקר
פריטטה עם בצל סגול, גבינת עזים ועלי טימין
מירב גביש
פורסם: 13.03.17, 21:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמה תגובה אחת
 
1. הספרדים מוסיפים לפריטטה גם תפוחי אדמה
(14.03.17)
תפוחי אדמה שמבשלים אותם קודם בקליפתם עד שהם רכים, מצננים מעט, קולפים וחותכים לקוביות ומטגנים במחבת עד להשחמה ואז מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר. מטגנים קצת על אש קטנה עד שהביצים מתייצבות קצת ואת שאר העבודה עושים בתנור כמו שכתוב במתכון הזה. רק צריך מחבת שניתן להכניס לתנור ולא מחבת רגילה. (אני אוהבת לשים על הכל לקראת סוף האפיה בתנור, גם קצת קוביות של עגבניות, זה מוסיף עוד טעם נהדר להכל).