Xnet  אוכל  מתכונים  עוגות ומאפים
גאלט תפוחים: פאי כפרי מבצק פריך עם פינוקים
אפרת מוסקוביץ
פורסם: 23.02.17, 21:59
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות ב-3 דיונים
 
1. באיזו ריבה את ממליצה להשתמש?
דגית   (25.02.17)
באיזו ריבה את ממליצה להשתמש?
2. למה צריך להניח את הבצק במקרר?
רון ,   תל אביב   (25.02.17)
3. האם ניתן להשתמש בבצק קנוי?
שושי ,   מרכז   (14.06.17)