Xnet  אוכל  מתכונים  פסטה
כמו באיטליה: פסטה ברוטב שמנת ופטריות עם אנדיב
רומי נדלר
פורסם: 19.02.17, 10:13
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות ב-5 דיונים
 
1. לי הסבירו באיטליה שרוטב העגבניות הוא האורגינל
אלפרדו   (19.02.17)
ורוטב השמנת זאת הגרסה של המהגרים האיטלקים מארה"ב.
2. רק שבאיטליה קשה מאוד למצוא מסעדה שמגישה רוטב שמנת ופטריות...
איטלקי   (19.02.17)
מנה אמריקאית
3. מה זה אנדיב???
(19.02.17)
4. צפון
חיה   (19.02.17)
אני חסרת השכלה מהצפון: מה זה אנדיב? מה זה פטריות שימג'י? פסטה עם ביצים? איפה משיגים את אלו בצפת?
5. פסטה אלפרדו
(20.02.17)
תוסיפו קצת וודקה במרום אנדיב שלא מצוי במקומותנו חוץ מזה הוא מריר מקלקל את המנ