|
כמה זמן הקציצות צריכות להיות בתנור??????
|
|
|
נשבעת שאני מהמבינים, אבל אני מכירה שעועית אדומה ושעועית שחורה - לא חומה. לאיזה שעועית התכוונתם?
|
|
|
3. האם הקציצות נאפות קודם?
לא ברור מהכתבה אם הקציצות צריכות קודם להיאפות בתנור
|
|
|
4. דילגתם על שלב בין 5 ל-6
מחממים את התנור ומה קורה אז? אופים את הקציצות? כמה זמן?
|
|
|
|
|
6. לפי התמונה, התכוונו לשעועית אדומה
|
|
|
7. אפשר קמח חומוס או עדשים או מלא
|
|
|
8. אפשר במקום לצלות בתנור לבשל על הגז?
|
|
|
9. אפשר גם עם שעועית מסוג אחר? לבנה? שחורה?. תודה
|
|
|
הכנתי, גם אחרי שעה בתנור נשאר רטוב ועיסתי מבפנים. חסר טעם, הרוטב לא עושה הרבה. בקיצור אל תבזבזו אץ הזמן. מאכזב
|
|
|
במקום לבשל שעועית השתמשתי בשעועית מוכנה וכך גם קיצרתי תהליכים וגם התוצאה היתה מעולה. ממש מתכון מוצלח. תודה רבה!
|
|
|
ממש טעים!! עשיתי עם שעועית לבנה
| |