Xnet  אוכל  מתכונים  עוגיות
עוגיות תמרים ואגוזים עם קינמון לט"ו בשבט
אורלי חרמש
פורסם: 08.02.17, 10:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 11 תגובות ב-8 דיונים
 
1. אפשר להמיר את החמאה בשמן אגוזים קר?
Mom   (08.02.17)
תודה
2. שאלה
ר.א   (08.02.17)
האם ניתן לאפות עם קמח כוסמין?
3. בצק מתפורר
אתי   (03.10.17)
מדוע הבצק מתפורר ?
4. נמסו לי כל העוגיות
(28.12.17)
נמסו לי כל העוגיות
הבצק דביק מאוד כל התבנית מלאה שמן
מגעיל
5. עוגיות להיט
טליה   (31.12.17)
קצת הורדתי מהשמן-חמאה. אחלה עוגיות
6. לא הצליח
צופית   (25.05.18)
7. תגובה לבצק
(27.05.18)
בצק זוועה מתפורר, הלך לפח!!!
8. טעימות מאוד
בר   (31.12.20)
האם ניתן להקפיא את הבצק ערב קודם האפייה?