יש להוסיף לסיר כף רסק עגבניות, גזר מקולף וחתוך לקוביות קטנטנות וסלרי ירוק או לבן חתוך גם הוא לקוביות קטנטנות. זה מוסיף לטעם הטוב ולאחר הטיגון של כל אלה אפשר להוסיף כוס יין אדום ולבשל קצת ואז לכסות הכל במים ולתבל במלח ופלפל אפשר גם עלה דפנה וכמה גרגירי פלפל אנגלי. משפר את הטעם מאוד ונותן רוטב טעים.
2. האמא העיראקית שלי היתה מכינה את זה
רומני?
(07.02.17)
לפחות פעם בשבוע בחורף. ואני בטוחה שעוד המון אמהות ובשלניות ביתיות מכל העדות ומכל המוצאים..