Xnet  אוכל  מתכונים  מאפים מלוחים
הלבינו פני פיצתכם: פיצות מיוחדות עם רוטב שמנת במקום עגבניות
מערכת Xnet
פורסם: 09.01.17, 09:45
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות ב-5 דיונים
 
1. תודה
(09.01.17)
כתבה מעניינת, תודה רבה."
2. בלי עגבניות
יוחאי ,   סבוני אונו   (09.01.17)
פחות בריא ופחות טעים. אז למה?
3. ידוע בניו יורק יש מקומות שהפיצה שונה לחלוטין
ישראלי   (09.01.17)
ולא רק התוספות למשל פיצה פיטריות תהיה עם רוטב שונה מפיצה מרגריטה.
4. אז רק בנות יכולות לאכול?
(09.01.17)
5. הייתי מכניס כמה שינויים
נדב   (09.01.17)
לדעתי האישית לקילו קמח לא מספיקה חצי כפית מלח. כפית שלימה. השהות במקרר לא מוסיפה דבר. עם הקמח המיוצר כיום, מספיק שעתיים במקום חמים. האפיה חייבת להיות בחום הכי גבוה של התנור 270-300 מעלות לחמש-שבע דקות, אחרת זו לא פיצה.כל הנ"ל על סמך צפייה בלא מעט תכניות בטלוויזיה האיטלקית בצירוף נסיון אישי.