ולא רק התוספות למשל פיצה פיטריות תהיה עם רוטב שונה מפיצה מרגריטה.
4. אז רק בנות יכולות לאכול?
(09.01.17)
5. הייתי מכניס כמה שינויים
נדב
(09.01.17)
לדעתי האישית לקילו קמח לא מספיקה חצי כפית מלח. כפית שלימה. השהות במקרר לא מוסיפה דבר. עם הקמח המיוצר כיום, מספיק שעתיים במקום חמים. האפיה חייבת להיות בחום הכי גבוה של התנור 270-300 מעלות לחמש-שבע דקות, אחרת זו לא פיצה.כל הנ"ל על סמך צפייה בלא מעט תכניות בטלוויזיה האיטלקית בצירוף נסיון אישי.