למי שיש בעיות לקטוזה יכול להחליף את מוצרי החלב בשמנת צימחית. ובאשר לגבינות צהובות, הן בדרך כלל ללא לקטוזה כך שניתן להשתמש בהן. וגבינות עיזים הן כמעט בכלל בלי לקטוזה לכן אני משתמשת בהן הרבה מאוד. נראה קיש לא רע. אגב על בסיס הקיש הזה ניתן לגוון מאוד ולהכין אותו קיש עם דברים אחרים כמו למשל בצל ופראסה ונקניק או ירקות אחרים עם דג סלמון ושמיר או עם מנגולד ותרד או גם עם עם קישואים. המתכון הבסיסי של הבצק והרוייאל נשאר כמו שהו השאר לפי הדימיון.
|