Xnet  אוכל  מתכונים  עוף
כרעיים בתנור עם יין, ירקות ובוטנים על מצע של פריקי
אינס שילת ינאי
פורסם: 01.01.17, 23:21
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-9 דיונים
 
1. תחליף לפריקי
גילי   (02.01.17)
בוקר טוב, האם ניתן להמיר את הפריקי (בשל טעמה) בגריסי פנינה, חיטה רגילה או הצעה אחרת ? תודה
2. אפשר אורז במקום פריקי? ואם כן האם
רות ,   תל אביב   (02.01.17)
אותו זמן אפיה בתנור?
3. נראה אחלה. מה כמויות המרכיבים
שרון ,   שרון   (02.01.17)
במידה ורוצים 8 מנות? תודה.
4. יש אופציה ללא גלוטן?
אירנה   (02.01.17)
במה ניתן להחליף את הפריקי כדי שהמנה תהייה ללא גלוטן?
5. יש לך רעיון לגרסה צמחונית?
דוד   (03.01.17)
6. מה לגבי חיטה פשוטה או מלאה?
דלית   (02.01.17)
7. תחליף לכרעיים
דידו   (03.01.17)
היי,
האם אפשר להשתמש בחזה עוף במקום כרעיים,
8. כלי לאפיה
אפרת   (05.01.17)
האם ניתן לאפות את התבשיל בכלי חרס (מיוחד לתנור)? או האם עדיף להשתמש בסיר שמיועד לגז ולתנור?
9. נראה נהדר
מק-גיא-וור   (01.02.17)
מתאים בול למזג האוויר הזה. תודה!
בתור מישהו שלא מכיר את טעמה של הפריקי, למה להתכונן?