|
אחלה רעיון, אני בעד להוציא את השמן מחינו, חבל שבמציאות אי אפשר לעשות קט כדי להיאבק עם הביצה והמחבט כמה דקות.
|
|
|
2. מעניין. רק הערה אחת: אי אפשר לאדות ביצה
אפשר לבשל אותה באדים. לאדות זה להפוך לאדים.
|
|
|
3. אני לא מבין למה אנשים מפחדים משמן
טיגון בשמן זאת שיטת בישול מעולה אם עושים אותה נכון, עם שמן איכותי ובטמפ נכונה. במטרה של השמן זה, בין היתר, לגרום לאוכל להתבשל בצורה מבוקרת. הטמפ על פני המחבת יכולה להגיע גם ל300 מעלות מה שיגרום לאוכל שלכם להיות שרוף מבחוץ ולא מוכן מביפנים. כמו שזה נראה בתמונות של הלביבות.
אם כבר רוצים להכין בלי שמן, אפשר לעשות את אותו המתכון רק בתנור - כמובן שזמן ההכנה יהיה ארוך יותר.
|
|
|
|
|
מסכים לגבי טיגון / אידוי / בישול ללא שמן. להחליף את השמן זית של הסלט זאת טעות שתעלה ביוקר וחבל שהרעיון בכלל מוצע, הדבר היחידי ששמן עושה הוא להפוך את התאים בגוף לגמישים יותר בעת קבלת / הוצאת דם חדש/ישן מהוורידים, מונע מחלות וסיבוכים בגיל מבוגר יותר. מדוע שמישהו ירצה לוותר על כך ??
|
|
|
6. האם חומץ בריא לקיבה ולמעיים?לכולם?
חומץ בלסמי נפלא אבל יש אנשים שזה גורם להם גורם בלגן בקיבה .חומץ טוב לניקוי מכשירים חשמליים.אז מה יותר מזיק לנו חומץ או שמן?
|
|
|
7. תחזית: היסטרית השמן והסוכר בשיאה
עוד כמה חודשים רגיעה |
|
|
(26.12.16) |
|
|
|
|
|
9. וכמה בריאים חלקיקי הטפלון שאוכלים בשיטת ההכנה הזו?
|
|
|
חרוך מדי מבחוץ ולא עשוי מבפנים
|
|
|
|
|
|