Xnet  אוכל  מתכונים  לחם
לחמניות מתוקות בצורת דובונים: מיפן לתיק האוכל של הילדים שלכם
אפרת מוסקוביץ
פורסם: 11.12.16, 10:35
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 26 תגובות ב-16 דיונים
 
1. זה מקסים!!!
רעות   (11.12.16)
מעבר לזה שזה נראה טעים מאוד מאוד , זה פשוט מהמם
תודה על השיתוף
2. הורס!
שושי   (11.12.16)
3. להפוך למלוח
טלי   (11.12.16)
אם אני רוצה מלוח ולא מתוק פשוט מוותרים על הסוכר?
4. חמוד! קבלו קישור למתכון חמוד נוסף:
(Hungry Hippo Rolls)   (11.12.16)
http://www.handmadecharlotte.com/healthy-hungry-hippo-soup-recipe/
5. האם ניתן להמיר חמאה בשמן?
שירה   (12.12.16)
6. מהמם!!! תודה :)
(11.12.16)
7. הי אפרת
(12.12.16)
קראתי את הכתבה הזו שלך ואת המתכון העתקתי כדי לעשות לנכדותי, אני בעצמי "חמות" ושלי כבר נפטרה לצערי, אבל הלחמניות האלה מצאו חן בעיני וחנוכה מתקרב והנכדות יבואו לביקור כי הן חוגגות אצל הסבתא השניה את חג המולד באותו יום (אני קצת יותר קרובה לברלין מאשר לתל אביב...) אבל מה שנראה לי קצת "מןזר" בכתבה שלך זו ה"קינאה" באבא של הילדה. ומקווה מאוד שזה בלשון שגיא נהוג התגובה הזו כי ילדים שיש להם דאון סינדרום הם הילדים הכי כנים שיש בעולם והם באמת מתכוונים למה שהם אומרים ולנסיכה שלהם יש נסיך אז למה לא להאמין עד הסוף? היא הרי אוהבת אותך עד קצה גבול היכולת או עד הירח ובחזרה אז האמיני לה כי היא בטח נהדרת הילדה שלך. מאחלת יום יפה וטעים.
8. הכנתי - טעים מאוד
הדס   (12.12.16)
הכנתי כלחמניות ולא לפי הצורה.
יצא מאוד טעים.
9. איך אפשר להכין אותן פרווה?
(11.12.16)
10. יש עפרון אכיל
אמה   (11.12.16)
מוכרים בחנויות של כלי בישול וחומרי גלם, עפרון עם נוזל אכיל בצבע שחור
11. מכחול חדש
באמת!   (12.12.16)
נכון, אני באמת ארוץ לקנות מכחול חדש. תכלס אפשר להשרות את הישן בטינר שירד כל הצבע :)
12. השתמשתי בקיסם - יצא מעולה
אמא   (16.12.16)
13. קמח שמרים
(07.02.17)
האם אפשר פשוט קמח שמרים ? בלי להמיס וכו?
14. אפשר להקפיא?
נעמה   (05.03.17)
אפשר להקפיא את הלחמניות לפני/אחרי האפיה?
15. היה קשה לצייר פרצוף
אפרת   (31.10.18)
איזה לחמניות מתוקות נהדרות יצאו! לא הסתפקתי באחת
וגם לא אחייניות שלי הקטנות שאכלו ונהנו מהלחמניות.
כל כך יצירתי וטעים!
16. מקסים!!!
Ora   (01.04.20)