|
אפשר לאפות במקום לטגן? יוצא טעים?
|
|
|
האם לא צריך לבשל את גרגירי החומוס?
|
|
|
אני חושהת שקוזברה יותר מתאימה לקציצות דגים
|
|
|
הדג עלול לצאת עיסתי מהטחינה במעבד מזון. הכי טוב זה להעביר את ה"חומרים" במטחנת בשר ולא במעבד מזון. דגים מתחממים במעבד מזון וכתוצאה מזה גם "מתבשלים" קצת. אז לא לטחון יחד עם החומוס מעבד המזון (ה"שפים" טוחנים דגים במעבד מזון עם קצת קרח כדי שלא יתבשלו בזמן הטחינה). לערבב אחר כך ביחד בעזרת היד בתוך קערה.
|
|
|
5. לא משתמשים במעבד-מזון לפלאפל אלא במטחנת-בשר:
זה מה שנותן את הפירוריות האופיינית.
| |