Xnet  אוכל  מתכונים  דגים
פלאפל ים-יבשה: קציצות דגים מטוגנות עם חומוס
דפנה אוסטר מיכאל
פורסם: 07.12.16, 23:23
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-5 דיונים
 
1. שאלה למערכת
רות ,   תל אביב   (06.12.16)
אפשר לאפות במקום לטגן? יוצא טעים?
2. שאלה
אורלי   (06.12.16)
האם לא צריך לבשל את גרגירי החומוס?
3. קוזברה
אורית   (06.12.16)
אני חושהת שקוזברה יותר מתאימה לקציצות דגים
4. הצעה לשיפור
(06.12.16)
הדג עלול לצאת עיסתי מהטחינה במעבד מזון. הכי טוב זה להעביר את ה"חומרים" במטחנת בשר ולא במעבד מזון. דגים מתחממים במעבד מזון וכתוצאה מזה גם "מתבשלים" קצת. אז לא לטחון יחד עם החומוס מעבד המזון (ה"שפים" טוחנים דגים במעבד מזון עם קצת קרח כדי שלא יתבשלו בזמן הטחינה). לערבב אחר כך ביחד בעזרת היד בתוך קערה.
5. לא משתמשים במעבד-מזון לפלאפל אלא במטחנת-בשר:
דוד   (07.02.17)
זה מה שנותן את הפירוריות האופיינית.