|
האם אפשר להמיר את החמאה במרכיב אחר לא חלבי ?
|
|
|
שלום, יש אפשרות להחליף בשמן? אם כן כמה? תודה
|
|
|
3. למה הכוונה שיבולת שועל גרוסה?
מיכל , |
זכרון יעקב |
|
(15.11.16) |
יש שיבולת שועל עבה ויש שיבולת שועל אינסטנט (או כמו שנקראת קוואקר). למה הכוונה גרוסה והיכן ניתן להשיג?
|
|
|
הכנתי אותן והן יצאו ממש טעימות אבל "התפזרו" כמו שלולית. אולי אפשר לוותר על אבקת האפייה?
|
|
|
הכנתי בגרסת פרווה- החלפתי חמאה בחמאת קוקוס, יצא טעייים בטירווווף
|
|
|
עוגיות מוצלחות רק קצת מתוקות מדי. צריך להפחית קצת את הסוכר.
|
|
|
7. קלות להכנה ומעולות במיוחד
קלות להכנה ומעולות במיוחד במקום שוקולד שמתי חופן צימוקים - כל השאר נאמן למקור נטרפו במהרה
|
|
|
|