Xnet  אוכל  מתכונים  עוגיות
עוגיות שיבולת שועל עם אגוזי מלך ושוקולד מריר
אורלי חרמש
פורסם: 14.11.16, 22:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-8 דיונים
 
1. להפוך לעוגיות פרווה
נורית   (15.11.16)
האם אפשר להמיר את החמאה במרכיב אחר לא חלבי ?
2. שמן
מרים   (15.11.16)
שלום, יש אפשרות להחליף בשמן? אם כן כמה?
תודה
3. למה הכוונה שיבולת שועל גרוסה?
מיכל ,   זכרון יעקב   (15.11.16)
יש שיבולת שועל עבה ויש שיבולת שועל אינסטנט (או כמו שנקראת קוואקר).
למה הכוונה גרוסה והיכן ניתן להשיג?
4. טעים אבל..
רותם   (15.11.16)
הכנתי אותן והן יצאו ממש טעימות אבל "התפזרו" כמו שלולית. אולי אפשר לוותר על אבקת האפייה?
5. עוגיות מדהימוות
רוחה   (17.11.16)
הכנתי בגרסת פרווה- החלפתי חמאה בחמאת קוקוס, יצא טעייים בטירווווף
6. עוגיות שיבולת שועל
יעל ,   קנדה   (20.11.16)
עוגיות מוצלחות רק קצת מתוקות מדי. צריך להפחית קצת את הסוכר.
7. קלות להכנה ומעולות במיוחד
חגית   (20.11.16)
קלות להכנה ומעולות במיוחד
במקום שוקולד שמתי חופן צימוקים - כל השאר נאמן למקור
נטרפו במהרה
8. עוגיות מעולות!
(31.07.18)