Xnet
אוכל
מתכונים
לחם
קלצונה עם מילוי של בשר, בזיליקום ועגבניות מיובשות
אינס שילת ינאי
פורסם: 02.11.16, 22:18
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות ב-3 דיונים
1. כמות אדירה של שמרים
דוד
(13.11.16)
מה בעיה לקחת הרבה פחות ולהתפיח אותו יותר?
2. לא צריך להכין בצק
הממהרת
(07.12.16)
ניתן להשתמש בבצק עלים משובח מוכן .
או בבצק של מאלוואח .
יוצא נפלא .
3. החלפת שמרים
אורלי
(22.11.18)
אם אני רוצה להשתמש בשמרית, כמה לשים?