Xnet  אוכל  מתכונים  לחם
קלצונה עם מילוי של בשר, בזיליקום ועגבניות מיובשות
אינס שילת ינאי
פורסם: 02.11.16, 22:18
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות ב-3 דיונים
 
1. כמות אדירה של שמרים
דוד   (13.11.16)
מה בעיה לקחת הרבה פחות ולהתפיח אותו יותר?
2. לא צריך להכין בצק
הממהרת   (07.12.16)
ניתן להשתמש בבצק עלים משובח מוכן .
או בבצק של מאלוואח .
יוצא נפלא .
3. החלפת שמרים
אורלי   (22.11.18)
אם אני רוצה להשתמש בשמרית, כמה לשים?