Xnet  אוכל  מתכונים  אורז
פאייה עם פסטרמה, חצילים, פלפלים אדומים ואפונה
דינה משה
פורסם: 29.10.16, 21:40
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות ב-2 דיונים
 
1. זה לא זה
שרה   (30.10.16)
פאיה לא תהיה פאיה ללא פירות ים. לא יעזור כלום.
2. סבבה של מתכון אבל פאייה זה לא!
מיכל   (30.10.16)
אז למה בכוח לקרוא לזה בשם המסורתי כשזה לא??
אין זעפרן. ולא, כורכום לא דומה בטעמו בכלל לזעפרן.
ציר עוף היכן הוא? מאבקה? באמת?
בצל חי אין באף גרסת פאייה.
עגבניות צריכות להיות מטוגנות בנפרד להדגשת הטעמים , מעין ייבוש.
פסטרמה?? לא קשור, זה לא נקניק או עוף מתובל בפירורים מטוגן בנפרד...

בקיצור, אם אתם רוצים פאייה כנסו למתכון פאייה:
ואם אתם רוצים ארוחת אורז עם ירקות ופסטרמה, הכינו את המתכון הנל.
בתיאבון!