2. סבבה של מתכון אבל פאייה זה לא!
אז למה בכוח לקרוא לזה בשם המסורתי כשזה לא?? אין זעפרן. ולא, כורכום לא דומה בטעמו בכלל לזעפרן. ציר עוף היכן הוא? מאבקה? באמת? בצל חי אין באף גרסת פאייה. עגבניות צריכות להיות מטוגנות בנפרד להדגשת הטעמים , מעין ייבוש. פסטרמה?? לא קשור, זה לא נקניק או עוף מתובל בפירורים מטוגן בנפרד...
בקיצור, אם אתם רוצים פאייה כנסו למתכון פאייה: ואם אתם רוצים ארוחת אורז עם ירקות ופסטרמה, הכינו את המתכון הנל. בתיאבון!
|