Xnet  אוכל  מתכונים  פסטה
קציצות בשר ופסטה בסיר אחד
אינס שילת ינאי
פורסם: 26.10.16, 08:11
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות ב-5 דיונים
 
1. כ"כ מעט פסטה על כמות כזו גדולה של קציצות...
נטע ,   ת"א   (27.10.16)
2. מעט מאוד זמן בישול של הקציצות 10 דקות? לא הגיוני.
ג'וד   (31.10.16)
כל כל
3. היחס בין הפסטה לבשר טחון לא הגיוני
אינס אכזבת הפעם ,   לא מתאים לך ככה   (30.11.16)
חצי קילו בשר טחון זה ה מ ו ן קציצות!!! כוס פסטה? זה מנה או שתיים גג. איך בדיוק 2 אנשים יאכלו חצי קילו קציצות? או שיאכלו הרבה אנשים אבל דוגמית של פסטה לכל אחד? בקיצור הרעיון מקסים. הביצוע כושל. מי שרוצה להכין שיוסיף שקית שלמה של פסטה לרוטב, אבל שיכין הרבה יותר רוטב. מי שינסה להכין את כל הקציצות האלה עם כוס מים וקופסאת רסק קטנה יגלה מהר מאד שלא כל הקציצות נכנסות לרוטב...
4. נטרף
גיא ,   רחובות   (13.01.17)
הילדים טרפו את הקציצות. אישתי מאוד מאוד אהבה.
יחד עם זאת הפסטה שתתה את הנוזלים ונאלצתי להוסיף עוד מים רותחים תוך כדי הבישול. הפסטה נשארה קשה והייתי צריך גם להוסיף עוד 10 דקות בישול בערך.
לי באופן אישי היה מלוח מדי וטעם הכמון היה מודגש מדי.
אבל במבחן התוצאה - נטרף. תודה על המתכון.
5. 1 כף כמון
רונית   (04.06.17)
זה הרבה מידי, לכמון יש טעם דומיננטי ביותר !!!
די ברבע כפית