אילנה בקשר לשום עג'מי להלן המתכון
500 גרם שום עג'מי (קונים בשוק התקוה) משרים במשך שבוע במים קרים וכל יום מחליפים את המים
בסיר: חצי בקבוק חומץ , 2 כוסות מים, 2 כפות מלח 1 כף גדושה בהרת חמוצים - להביא לרתיחה ולכבות את האש. להוסיף: 5 עלי דפנה, 1 גרגירי פלפל שחור, חצי כפית צ'ילי גרוס והשום שהושרה לאחר שבוע לערבב מידי פעם עד שמתקרר להכניס לצנצנת מעוקרת - כמה ימים מחוץ למקרר ואח"כ אפשר למקרר בהצלחה נ.ב. אפשר להיכנס לבלוג שלי דרך הקישור של מתכון הבמיה דינה דיש DINA DISH אשמח לענות על כל שאלה
|