Xnet
אוכל
מתכונים
עוף
פרגיות במחבת ברוטב תפוזים, סילאן וסויה
אפרת מוסקוביץ
פורסם: 10.07.16, 23:05
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות ב-4 דיונים
1. הכי טעים זה פרגיות עם הרבה בצל מטוגן ומתובל מעדן..........
חני
(18.07.16)
2. האם חזה עוף גם מתאים?
איה
(24.07.16)
זה הכי זמין וזול בשבילי...
3. ניסיתי בדיוק לפי המתכון ולא יצא לי טעים
אבראהים
(20.01.17)
4. לא רע
יהודה
(23.02.17)
לא היה לי סילן אז השתמשתי בדבש. הוספתי גם שום מלח ופלפל שחור בזמן טיגון הפרגיות. יצא טעים.