Xnet  אוכל  מבשלים
וואוו, איזו פשטידה! מאפים משודרגים לשבועות בקלי קלות
אינס שילת ינאי
פורסם: 07.06.16, 00:03
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-9 דיונים
 
1. אני רק שאלה
(07.06.16)
בפשטידה הראשונה - רוקפור או קשקבל? בכותרת ובמצרכים כתבתם רוקפור, באופן ההכנה, כתבתם קשקבל...
וחוץ מזה, הפשטידות נראות ונשמעות מעולה. תודה.
2. טיפ: מתכון גאוני לפשטידה!
שושי   (07.06.16)
מערבבים יחד:
3 ביצים
3 כפות גדושות קמח תופח
3 כפות שמן
1 קוטג' (250 ג')
1 גבינה לבנה (250 ג')
מלח ופלפל
לבלילה הבסיסית הזו מוסיפים מה שרוצים- כל פעם מגוונים: כוס גרעיני תירס / זיתים מגולענים / סלסלת פטריות פרוסות מאודות קלות במחבת / ברוקולי קפוא מופשר וקצוץ (אם טרי יש לחלוט במים רותחים קודם כ- 10 ד') / 200 ג' פסטה מבושלת.
מעל מפזרים פירורי גבנ"צ / פרמזן ואופים בתנור 180 מעלות כ- 30 דקות, עד שמשחים ומתייצב.
לגיוון נוסף: במקום בתבנית אחת ניתן לאפות בתבנית שקעים או במאנג'טים/ קאפקייקס.
3. נשמע מעולה תודה לך!
אני!   (07.06.16)
4. מאיפה התבנית היפה של פשטידת הבצל ?
(07.06.16)
5. שאלה דחופה
שאלה דחופה   (09.06.16)
אני בדיוק מכינה את הפשטידה ונזכרת ששכחתי לקנות פרמז'ן.
בפשטידת הפטריות ניתן להחליף את גבינת הפרמז'ן בצהובה מגורדת?
6. שלשתן מעולות הערה לגבי פשטידת הפטריות
בעז ,   חיפה   (09.06.16)
הכנתי את שלושתן ויצאו מעולות. לגבי פשטידת הפטריות, לטעמי יצאה קצת מלוחה מדי עם גבינה בולגרית. עם הצפתית הפשטידה תצא פחות מלוחה, כנראה. לטעמי אם משתמשים בבולגרית אז לא להוסיף את כפית המלח.
7. שאלה: החלפות בפשטידת הפטריות
(10.06.16)
1. האם פטריות משומרות יתאימו, או שהן "רטובות" מדי? (הטעם בטח יהיה שונה, אבל גם המחיר...) מה הכמות הנכונה של פטריות משומרות במתכון הזה?
2. כנ"ל לגבי גרגרי תירס (קפואים/משומרים) - כמה צריך כדי להחליף את הפטריות הטריות?
8. פשטידת בצל מעולה
ל-י   (13.06.16)
הכנתי את פשטידת הבצל ולמרות שלא היו לי את כל התבלינים היא יצאה פשוט מעולה- חוסלה בדיוק בפחות מ10 דקות.
9. הפשטידות מעולות
יעל   (17.08.16)
שאלה לגבי פשטידת הברוקלי, איזה סוג של תבנית היא התבנית של פשטידת הברוקלי,
האם זו תבנית נייר? והאם האפייה נעשתה בתבנית נייר?