|
|
|
מה החידוש פה בכלל? זה המתכון השגור ביותר בכל ספר אפייה אמריקאי, כל אתר אינטרנט באנגלית וכל מי שאפה עוגיות יותר מפעם בחייו! אני חייב להבין מה החידוש פה!
|
|
|
|
|
4. לגמרי העוגיות הכי טובות בעולםםםם
המקור, אולי גם המתכו |
|
|
(19.05.16) |
|
|
|
5. חמאה קרה או בטמפרטורת החדר?
|
|
|
6. הכנתי ויצאו טעימות מאוד
|
|
|
7. הכנתי את העוגיות והן יצאו מעולה אבל
איך גורמים להן להיות קריספיות יותר?
|
|
|
8. האם אפשר להחליף לשוקולד לבן,או שהמתכון לא מתאים?
|
|
|
9. העוגיות נוסו ולא נהנינו
השתמשנו בקמח לחם של מאסטר שף וכמויות מדויקות של כל שאר המצרכים. יצא מאוד מלוח! אנחנו ואלו שטעמו מאוד התאכזבו...
|
|
|
10. זה ממש המתכון שעל עטיפת השוקולד ציפס
של אופנהיימר:))))
|
|
|
הייתי מורידה בכמות המלח - שמתי כפית והן קצת יותר מדיי מלוחות, מעבר לשילוב מגניב בין מלוח ומתוק.
|
|
|
תמיד שאני מכינה את העוגיןת אז כל הלמעטה שלהן נשרף והן הופכות לעוגייה מחוברת אחת . אני לא מבינה למה , למישהו יש פתרון !?
|
|
|
האם אפשרי להחליף את החמאה בשמן ?
| |