Xnet  אוכל  מתכונים  עוגיות
עוגיות שוקולד צ'יפס חלומיות
סיון שטרנבך, רונה קובו
פורסם: 19.05.16, 10:54
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-13 דיונים
 
1. נראה פצצה! רצה להכין
עוגיה   (19.05.16)
2. לא הבנתי
תומר   (19.05.16)
מה החידוש פה בכלל? זה המתכון השגור ביותר בכל ספר אפייה אמריקאי, כל אתר אינטרנט באנגלית וכל מי שאפה עוגיות יותר מפעם בחייו! אני חייב להבין מה החידוש פה!
3. כתוב כפית וחצי מלח?
לני   (19.05.16)
4. לגמרי העוגיות הכי טובות בעולםםםם
המקור, אולי גם המתכו   (19.05.16)
5. חמאה קרה או בטמפרטורת החדר?
דורין ,   בת ים   (20.05.16)
6. הכנתי ויצאו טעימות מאוד
קרן ,   תל אביב   (21.05.16)
7. הכנתי את העוגיות והן יצאו מעולה אבל
מאיה   (22.05.16)
איך גורמים להן להיות קריספיות יותר?
8. האם אפשר להחליף לשוקולד לבן,או שהמתכון לא מתאים?
or ,   ks   (20.05.16)
9. העוגיות נוסו ולא נהנינו
(21.05.16)
השתמשנו בקמח לחם של מאסטר שף וכמויות מדויקות של כל שאר המצרכים. יצא מאוד מלוח! אנחנו ואלו שטעמו מאוד התאכזבו...
10. זה ממש המתכון שעל עטיפת השוקולד ציפס
טל   (19.05.16)
של אופנהיימר:))))
11. יצאו מעולות אבל
(04.06.16)
הייתי מורידה בכמות המלח - שמתי כפית והן קצת יותר מדיי מלוחות, מעבר לשילוב מגניב בין מלוח ומתוק.
12. עוגייה
עוגייי   (08.01.17)
תמיד שאני מכינה את העוגיןת אז כל הלמעטה שלהן נשרף והן הופכות לעוגייה מחוברת אחת . אני לא מבינה למה , למישהו יש פתרון !?
13. שמן במקום חמאה
ענת   (15.08.17)
האם אפשרי להחליף את החמאה בשמן ?