Xnet  אוכל  מתכונים  מאפים מלוחים
מאפה פילו במילוי גבינות, פלפלים קלויים, זיתים וטונה
חיה אילונה דר
פורסם: 10.06.16, 10:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות ב-2 דיונים
 
1. סף הבערה של שמן זית הוא 180°C+
מדען   (05.07.19)
מעל זה הוא משחרר חומר מסרטן.
בכלל, שמן זית תוך דקה שתיים נהרס בטיגון ולא מומלץ לטיגון ובישול בטמפ' גבוהות מ-160°.
רצוי להשמש בשמן שסף הבעירה שלו 200°C+ כגון שמן קנולה.
2. סף בעירה
חיה דר   (07.07.19)
מדובר על אפייה ולא טיגון בשמן עמוק וזה לא דהיינו הך.
לגבי טיגון מסכימה לחלוטין, לגבי שמן קנולה למרות שרובינו משתמשים בו מסתבר שגם אינו מומלץ.