|
הכנתי את עוגת היער השחור. האם היא אמורה להיות במקפיא או במקרר? נראה לי שדווקא במקפיא ולהוציא שעתיים לפני ההגשה, לא?
|
|
|
2. כל העוגות על בסיס שקדים
אז מה החידוש כאן...?
|
|
|
אהלן! הכנתי את העוגת פרלינה ויש לי שאלה- הכמות של הפרלינה יוצאת ממש גדולה ומשתמשים ממש בקצת... יש סיבה להכין כל כך הרבה?
|
|
|
4. ממש מבאס שכל המתכונים מתבססים על אגוזים
|
|
|
5. תמונות יפות לא יותר מזה...
השרייה ועניינים שלא קשורים לפסח
|
|
|
6. כמות המלח בעוגת השוקולד מוגזמת
המוס פשוט יוצא מלוח עם חצי כפית (כן, השתמשתי בקשיו טבעי ובחמאת בוטנים טבעית). זה צריך להיות קמצוץ גם במוס. אני מתלבט אם להוסיף בכלל את הקמצוץ לציפוי.
| |