Xnet  אוכל  מבשלים
כנגד כל הסיכויים: עוגות פרווה כשרות לפסח – ופשוט מדהימות
אולגה טוכשר
פורסם: 20.04.16, 16:16
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות ב-6 דיונים
 
1. הקפאה?
קושקוש   (21.04.16)
הכנתי את עוגת היער השחור. האם היא אמורה להיות במקפיא או במקרר?
נראה לי שדווקא במקפיא ולהוציא שעתיים לפני ההגשה, לא?
2. כל העוגות על בסיס שקדים
נטע ,   תל אביב   (21.04.16)
אז מה החידוש כאן...?
3. עוגת פרלינה
(27.04.16)
אהלן!
הכנתי את העוגת פרלינה ויש לי שאלה- הכמות של הפרלינה יוצאת ממש גדולה ומשתמשים ממש בקצת... יש סיבה להכין כל כך הרבה?
4. ממש מבאס שכל המתכונים מתבססים על אגוזים
ליה   (22.03.18)
5. תמונות יפות לא יותר מזה...
ליאור   (29.03.18)
השרייה ועניינים שלא קשורים לפסח
6. כמות המלח בעוגת השוקולד מוגזמת
וניסיתי אותה   (19.04.19)
המוס פשוט יוצא מלוח עם חצי כפית (כן, השתמשתי בקשיו טבעי ובחמאת בוטנים טבעית). זה צריך להיות קמצוץ גם במוס. אני מתלבט אם להוסיף בכלל את הקמצוץ לציפוי.