Xnet  אוכל  מבשלים
המרקה תשליכוהם: קניידלך ואטריות למרק העוף של פסח
אפרת מוסקוביץ
פורסם: 11.04.16, 22:20
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות ב-2 דיונים
 
1. המתכון שלי לקניידלך
(13.04.16)
200 גרם קמח מצה. 200 מ"ל מים, 2 ביצים גדולות, 3 כפות שמן, קצת מלח ופלפל שחור לפי הטעם. לערבב קמח מצה עם המים ושאר החומרים ואם התערובת לא מספיק בצקית עבור קניידלאך להוסיף עוד כמה כפות מים. להשהות כחצי שעה לספיחת הנוזלים. לשים סיר עם המון מים על האש ולהרתיח. להוסיף למים קצת מלח - כפית אחת - ולהוריד את האש. ליצור בעזרת הידיים קניידלאך בגודל הרצוי ולהכניס לסיר. לבשל על אש קטנה עד שהקניידלאך צפים ועוד כ 10 דקות נוספות כדי שיהיו מבושלים גם מבפנים. לסנן ולהגיש במרק או לחתוך לפרוסות עבות ולהכניס למחבת עם קצת שמן חם מאוד ולטגן היטב משני הצדדים ולהגיש בתוספת למנה עיקרית. חג שמח
2. קניידלך ואיטריות ?הרי הראשון תחליף לשני בפסח !
(13.04.16)