Xnet  אוכל  מתכונים  לחם
פוקצ'ה סביח
חיה אילונה דר
פורסם: 04.11.15, 11:03
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות ב-3 דיונים
 
1. נראה מדהים
ריקי ,   רמת גן   (04.11.15)
כל פעם מפתיעה מחדש. וכל פעם גורמת לי לרצות לרוץ למטבח.
2. לקרוא לילד בשמו-לחם עם ביצה קשה וחציל
הבלשן   (04.11.15)
3. אפשר להקפיא את הבצק?
חדשה כאן   (04.11.15)
או את הפוקצ'ות אחרי שלב החצילים (ולפני הביצים)?