Xnet
אוכל
מתכונים
לחם
פוקצ'ה סביח
חיה אילונה דר
פורסם: 04.11.15, 11:03
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות ב-3 דיונים
1. נראה מדהים
ריקי ,
רמת גן
(04.11.15)
כל פעם מפתיעה מחדש. וכל פעם גורמת לי לרצות לרוץ למטבח.
2. לקרוא לילד בשמו-לחם עם ביצה קשה וחציל
הבלשן
(04.11.15)
3. אפשר להקפיא את הבצק?
חדשה כאן
(04.11.15)
או את הפוקצ'ות אחרי שלב החצילים (ולפני הביצים)?